maanantai 21. toukokuuta 2012

Muutoksia ilmassa!

Ensimmäisenä täytyy purkautua kun ei sitä puhelimen johtoa löydy mistään ja kaikki kivat videot ja kuvat on jumissa puhelimen rajoittuneessa maailmassa :/ Eli, kyllä, tästäkin tulee tylsän kuvaton postaus. Kamera on nyt ollut suhteellisen tiiviisti mukana, mutta jotenki se puhelin on aina nopeammin tullut silti napattua taskusta :D

Mutta, meillä tosiaan tässä muutto meneillään. Oltiin varattu kiva kaksio, vanhasta ja jo kärsineestä talosta, mutta kokoonsa nähden edullinen ja keskustan tuntumassa. Mutta nyt kun sitä pääsi sitten siivoilemaan ilmeni paikasta vain ikävää yllätystä yllätyksen perään. mm. kaapeissa huume piippua ja epäilyttävää roinaa, ikkunoita rikki, lattiamatossa isoja reikiä ja viimeisenä naulana - hometta, kosteutta, hometta... :( Ei muuta ku vuokrasopimuksen purku - onneksi sujui ongelmitta. Ja sitten vain kiireellä uusi asunto!!! Onneksi kerrankin oli onni mukana ja löytyi heti kättelyssä juuri meille sopiva yksiö :) Taas vanhasta talosta (miten niin viehtynyt niihin??) mutta tällä kertaa juuri remontoitu! Talossa myös vuokraan kuuluu pesutuvan ja saunan vapaan käytön :) Ja mikä ihaninta, vaikka keskustassa asumisesta ehti haaveilla, niin lenkkipolut ovat todella kivat! Uimarantakin reilun 600m päässä kotoa. Nyt on edessä vain pakkaus ja entisen kämpän siivous - loputtomalta tuntuva urakka, mut pian se on kuitenkin sitten ohi :)

Kikin ruokailu menee taas päin mäntyjä. Olishan se ollutkin liian helppoa jos sen olisi lopultakin saanut kohdilleen. Eli taaskaan ei liha neidille kelpaa ja heti alkaa näkymään ongelmat - koittaa syödä muovipusseja tms. syö raksuja enemmän, tiputtaa karvaansa jne. Tässä alkaa pian keinot loppumaan!! Vaikka päällänsä seisois ni tuo katti on päättänyt olla itsepäinen ja tapattaa itsensä ripuliin kaupan mössöjen seurauksena!! Miksei se itse tajunnut sitä eroa kuinka hyvin se voi kun söi vaan reippaasti lihansa?!!? Tyhmä kissa! Noh, uusia keinoja vain kehiin ja neuvoja/vinkkejä otetaan enemmän kun mielellään vastaan!!

Mila on yllättänyt tänään taas positiivisesti. Käytiin tuossa lähistöllä kirmailemassa vapaana ja sinne sitten tupsahti toinen koira ennen kun ehdein reagoida. Mila sitten tapansa mukaan ampaisi haukkuen kohti, MUTTA tuo pieni jäärä-pissipää räkyttäjä tuli luokse kun sen sieltä pois käski!! Yleensä ei tässä vaiheessa ole enää korvia paikallaan kun on jo kohteen "kimppuun" päässyt. Suu jäi varmasti taidokkaasti yllätyksestä ammolleen :D Muutenkin Mila ollut hyvin kuuliainen ja mukautuva tässä viime viikon. Vaikka tilanteita on ollut mitä ikävempiä ja yllättäviäkin. Luottamus on siis ehkä vihdoin taas luomassa pohjaansa meidänkin välille. Harmittaa niin ettei tähän saa lisättyä nyt niitä kuvia. Ehkä kaikki johdot löytyvät tässä kuitenkin taas kun muutto on saatu kunnialla suoritettua.

Ihanan lämpöisiä ja iloisia kevät päiviä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Vanhat talot on kyllä ihania <3. Itsekin asun vanhan omakotitalon yläkerrassa. Lattian hiukan natisee, mutta se tuo sitä tunnelmaa.

    VastaaPoista
  2. Tuokin on vanha omakotitalo johon on sitten vain remontoitu neljä erillistä asuntoa. 1961 rakennettu :) Sitä tunnelmaa ei tosiaan saavuta missää uudessa talossa :)

    VastaaPoista