torstai 15. marraskuuta 2012

Kuvatuksia

Noniin - nyt onkin viime päivät koitettu saada kuvamateriaalia neidin liikkumisesta ja hyppäämisestä. Ei kuulkaas mikää ihan helppo tehtävä näin yksin elävälle. Ja ihan kun ei olisi haastetta tarpeeksi niin ei taas vaihteeksi löytynyt kamerasta toimintoa, jolla olisi saanut tarkkoja kuvia. Kyllä kuulkaas ketutti. Mut onneksi sitten hyppytuokio oli sentäs naurua täynnä, vaikkei niitä niin onnistuneita hyppyjä tai kuvia saatukkaan. Kyllä oli naapureilla varmasti hauskaa kun jätän Milan hyvän matkan päähän esteestä, menen itse sopivalle paikalle, että saisin kuvan - koitan lähettää Miltsun esteen yli, mutta kappas - kenes nenä onkaan kameran linssissä kiinni :D Milallehan on siis opetettu hypylle lähettämiset kaikista kulmista ja itse kauempana seisten ja kun aluksi harjoiteltiinkin tätä ilman kameraa ni johan neiti loisti, mutta - eihän sitä nyt voi kameran edessä onnistua - eihän? (meillä oli muutes ihan loistava este - itte värkättii - vaikkei uskoiskaa ;) )

Hei, hypätäänks me vai häh?

Koitin sitten muutenkin kaivella kuvien viidakosta edes joitakin treeniotoksia, mut hyvin huonolla menestyksellä. Piti siis koittaa ottaa moisia, yllättävää - ei oikein onnistunut. Tässä pari kuiteski.

"Niin siis mitä mun piti tälle tehä?"

"Mä tuon sulle tän sun paidanki tästä kuivumasta"



Kuvapainotteinen päivitys, mutta ehkä kerrankin näin.

Harmi kun ei tullut otettua kuvia ennen ja jälkeen, kun kyllästyin taas tuohon Milan turkkiin ja siihen kun prinsessa ei sitten yhtään tykkää pyllykarvojen harjauksesta. Otin taas kerran siis sakset kauniiseen käteeni ja pistin nipsnaps karvan lyhkäsemmäks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti