maanantai 29. lokakuuta 2012

Öljyillä tuloksiin?

Meillä on nyt tosiaankin laitettu Miltsun ruokailua uuteen uskoonsa. Uuden ruuan lisäksi olen uskaltautunut kokeilemaan uusia öljyjä ruuan sekaan. Milan turkkihan on ollut steriloinnin jälkeen kamalan kuiva ja kova hamppu. Kesällä kun taas typyn kynein, niin aloitin het kuurin iholle ja turkille tarkoitetulla öljyllä. Ei ollut mikään kallis vaan ihan sokkona ja köyhänä päätin kokeilla mustin ja mirrin hyvinkin edullista merkkiä. Kas kummaa - nyt kun Milan turkki on kasvanut takaisin niin on se ihan eri laatua mitä ennen :D On pehmonen, helposti kammattava ja kiiltooki löytyy. Iloinen yllätys sai sitten kokeilemaan saman merkin öljyä joka on tarkoitettu stressaaville/helposti kiihtyville koirille. Empäs tiiä onko öljy toiminut vai toivooko niin tuloksia, että uskoo mihin vaan, mutta Mila ottaa uudet tilanteet nyt paljon iisimmin. Koirapuistossa käydessämme oli ihan uusi koira, pimeällä ei tartte enään pöhistä ja muuta pientä. Ei meidän arki rähinä vapaata todellakaan ole, mutta Mila ei kuitenkaan ole enään kireä kuin viulun kieli, päin vastoin - hyvinkin rento ja rähinöistä ja pelottavista asioista päästään paljon nopeammin palautumaan normaaliin.


Eilen tosiaan lähdettiin sitten nauttimaan ihanasta ilmasta Kokkolan koirapuistoon. Empä muista milloin Mila olisi viimeksi ollut noin rento ja oikeasti pyytänyt toisia koiria leikkiin, uudestaan ja uudestaan. Vaikka jäikin pari kertaa vähä jalkoihin toisten painiessa (yleensä viimeistään tässä vaiheessa on Mila pistänyt pillit pussiin) niin otti hetkeksi etäisyyttä ja syöksyi sitten uudestaan hakemaan jotain leikkimään. Mila ei vieläkään tykkää isoista porukoista vaan pärjää ja viihtyy paljon paremmin yhden koiran kanssa. Varmaan viestit menee tällöin paremmin perille ja ei tunne oloaan ahdistetuksi. Tai ehkä se on vain vähä erakko, kuten emäntänsä.




Ja mitäs olisi päivitys jos ei nyt kerrottaisi meidän hienosta laihiksesta. Eli Miltsulla on lähteny jopa 0,5kg :D Suuren suuri pudotus :D Noh, suurempi tuloshan tuo on mitä ollaan tähän saakka saatu aikaan. Ja on se kiva ku on pieni koira ni pienen pieni ero on ehkä jo jopa huomattavissa. (toiveajatteluako?)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti